Zovirax ajakherpesz krém Klinikai vizsgálatok tanúsítják, hogy a Zovirax ajak herpesz krém időben alkalmazva, azaz már az első tünetek (viszkető, égő, bizsergő érzés) jelentkezésekor megakadályozhatja a herpeszes hólyagok kialakulását. Amennyiben már a hólyagok megjelentek, gyorsítja a gyógyulási folyamatot.

herpesztapasz.jpg Ultravékony, hidrocolloid-075-öt tartalmazó csaknem láthatatlan tapasz, amely alkalmas a herpesz kezelésére annak KIALAKULÁSÁTÓL AZ ELTŰNÉSÉIG. Az applikátor használatával csökken a felülfertőzés kockázata, mivel a beteg nem ér a herpeszhez.

gingisol_szajapolo2.jpgAz előrelátó egészséggondozás a fog- és szájápolásnál kezdődik. A kellemes illatú Gingisol íny- és szájápoló oldat  korszerű szájüregi higiéniát biztosít.Természetes eredetű, komponensei hatékonyak a szájüreg és a fogíny mindennapos ápolásában.

meridol.jpgA meridol® fogkrém, illetve szájvíz használata jelentősen csökkenti a fogíny gyulladását, mely hatás a két készítmény együttes alkalmazásakor a legkifejezettebb A meridol® fogkrémet és szájvizet kifejezetten az irritált fogíny regenerálására fejlesztették ki.

curasept.jpgA CURASEPT ADS az első olyan szájöblítő, amely mellékhatás nélkül képes megakadályozni a plakk képződését. Ez a klórhexidin tartalmú szájöblítő három különböző koncentrációban, felhasználásra készen kapható.

Gengigel szájhigiénés termékek Páciensek számára, a fogíny és a parodontium megbetegedéseinek megakadályozására és gyógyulására! Gyulladásos panaszok (gingivitis, parodontitis, vérzés, fogíny-visszahúzódás, ínysebek), traumatikus állapotok (fogkopás, foghúzás, sebészeti beavatkozások után), prevenció esetén.

Corsodyl termékcsalád A Corsodyl termékcsalád a Corsodyl szájvízből és a Corsodyl dentál gélből áll.

Mebucain Mint szopogató tabletta Enyhe száj és torokfertőzések helyi kezelésére alkalmazható. Csökkenti a szájüregben a torokgyulladást és az enyhe szájfertőzéseket  előidéző kórokozók számát és enyhíti a betegség során kialakuló fájdalmat.

elmex_fogszuvasodas.jpgIntenzív fluoridálást és fogszuvasodás elleni védelmet biztosító készítmény. A fogkrémekénél magasabb aminfluorid koncentrációjú, speciális összetételű készítmény intenzív fluoridálást és fogszuvasodás elleni védelmet biztosít.

vectavir.jpgA száj körül és az ajkak területén jelentkező herpes labialis (ajakherpesz) helyi kezelésére szolgáló készítmény. A készítmény hatóanyaga, a penciclovir gátolja a betegséget okozó herpesz vírusok szaporodását.

corega_strong1.jpgA protézis megfelelő rögzítése alapfeltétele a kényelmes és panaszmentes műfogsorviselésnek. A COREGA EXTRA STRONG egész nap erősen rögzíti a műfogsorát, így biztonsággal fogyaszthatók nehezen rágható ételek is (pl. alma, rántott hús).  

corsodylkis.jpgA Corsodyl szájöblögető oldat chlorhexidint tartalmaz, mely hatóanyaga révén antibakteriális és gombaölő hatású is egyeben. Szájfertőtlenítésre és –öblögetésre használatos oldat. Segít az ínygyulladás és ínysorvadás megelőzésében, ugyanakkor gátolja a foglepedék-képződést.