neomagnol4.jpg A NEOMAGNOL tabletta - vízben feloldva higiénés kézfertőtlenítés, fogászati gyökérkezelés, kis felületű sebek, gyümölcs, mosható textíliák, rozsdamentes fémtárgyak, gumi-, műanyag tárgyak, orvosi kézieszközök, evőeszközök, konyhaedények, mosható bútorok, berendezési tárgyak, fésűk, kefék, borotválkozási eszközök, gumi-, műanyag gyermekjátékok, WC-, mosdókagylók, kádak, váladékgyűjtő edények és ivóvíz fertőtlenítésére szolgál.

neogranormon_kenocs.jpg A NEOGRANORMON hámosító, a bőr felmaródása, valamint kisebb hámhiányok kezelésére szolgáló kenőcs. Összetevőinek komplex hatása révén védi a hámsejteket, így az egészséges hámréteget is.

panadol_baby3.jpg

A Panadol Baby szuszpenzió paracetamol hatóanyagú fájdalom- és lázcsillapító gyógyszer, amely 3 hónapos - 12 éves gyermekek fájdalom- és lázcsillapítására alkalmas. A Panadol Baby szuszpenzió lázcsillapítóként hatákonyan csökkenti a megfázás, influenza és a gyermekkori fertőzések - mint pl. bárányhimlő, kanyaró, mumpsz - által előidézett lázat.

beres_mg_4.jpg

A magnéziumnak a sejt anyagcserében betöltött szerepe kulcsfontosságú, ezáltal elősegíti a szervezet alkalmazkodását a jelentős szellemi és fizikai igénybevételhez. Hozzájárul a szívizom, az izmok és az idegrendszer egészséges működéséhez. A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását.

nukkezimellp.jpg
   - egy kézzel is egyszerűen működtethető
   - fokozatmentesen állítható szívóhatás
   - minden NUK üveghez csatlakoztatható
   - lágy szívófej a mell maszírozásához, a tejképződés elősegítéséhez
   - 150 ml-es NUK műanyag üveggel
   - könnyen tisztítható, sterilizálható
Avent Nyugtató és játszó cumik A szülők gyakran tartanak a nyugtató nappali és éjszakai cumik használatától. Félnek, hogy ettől kedzve babájuk ujjszopós lesz, a fogai eldeformálódnak és nem tudják leszoktatni őket sem a cumiról, sem az ujjszopásról. Ez persze nem így van!

Bepanthen kenőcs Sebgyógyulás és hámosodás elősegítésére, kidörzsölt, berepedezett vagy behasadt bőr kialakulásának megelőzésére és rendszeres ápolására szolgáló krém. Szoptatás alatt a mell rendszeres ápolására és a sebes vagy berepedezett mellbimbó kezelésére, csecsemőápolásban pelenka dermatitisz megelőzésére és kezelésére javallott.

nasivin_baba.jpgAz orrcsepp helyi hatású készítmény, az orrnyálkahártya duzzadtságának csökkentésére és a váladékürülés megkönnyítésére szolgáló gyógyszer. Hatóanyaga, az oximetazolin-hidroklorid érösszehúzó hatású, az orrnyálkahártya vérbőségét, így duzzanatát csökkenti.