off.jpg
Bőrre fújható, könnyen felszívódó szúnyogriasztó.
Száraz, könnyed, selymes érzés a bőrön !

panthenol.jpgA bőr és a nyálkahártya gyógyulás kezelés elősegítésére alkalmazható (bőrsérülés, mint pl. horzsolás, égési sérülés, sérülés, forrázás miatt, nem fertőzött műtéti seb, rosszul gyó­gyuló átültetés, napégés, rugalmatlan bőr berepedései, kis- és nagy­hó­lyagos bőrmegbetegedések, nyálkahártya károsodás, napfény okozta ajak­herpesz).

vichy_gyerek1.jpgNapvédő tej gyermekeknek, amely extra erős védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen.
Világos vagy érzékeny bőrre, vagy különösen erős napsugárzás esetére.

Anthelios XL napvédő krém SPF 50+ A legérzékenyebb bőrűek is gondtalanul élvezhetik a napsütést a legerősebb UVA védelmet nyújtó La Roche-Posay ANTHELIOS XL SPF 50+ napvédő termékcsaládnak köszönhetően.

eucerin_modelliance2.jpgA kollagén az emberi szervezet létfontosságú fehérjéje. A kollagén a bőr kötőszövetének hetven százalékát alkotja. Molekuláinak vízmegkötő képessége kiváló, ennek köszönhető a bőrünk feszessége. A kor előre haladtával azonban csökken a kollagén termelése szervezetünkben, így megjelennek az első ráncok, az arckontúr megváltozik, a bőr veszít feszességéből.

RoC referencia patika Fiatal korunkban a sima, ráncok nélküli arcbőr természetes adottság. Aztán, ahogy telik-múlik az idő, a tapasztalatainkkal együtt a ráncaink is megszaporodnak. Hogy milyen mértékben, az részben genetikai adottságainktól, bőrtípusunktól, részben pedig életstílusunktól, illetve a bennünket érő környezeti hatásoktól függ.

vichy_dezodor.jpgSokszor úgy érzi, dezodora nem elég kíméletes a bőrével? Esetleg zavarja a túlzott izzadás, és hatékony megoldást keres a szabályozására? A Laboratoires Vichy mindkét problémára megoldással szolgál:

Feniderma napozás utáni hab Könnyen leéghet az ember a már májusban elkezdődött hőségben, a 30-32 fokos melegben, a tűző napon. Ilyen esetekre ajánlott a Feniderma napozás utáni hab.